Post by linsincperbite on Mar 8, 2022 20:16:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik az aranyat ▞▞▞
▞▞▞ Legend of the Skyfish 2022 version ▞▞▞
Az MC nem tud f*gyásszerűen mozogni, a vezérlőképernyő nem jelenik meg.A kezelőszervek kissé makacsok, és ez a játék túlságosan elnéző
Legend of the Skyfish ماجراجویی rjrj
Úgy tűnik, hogy ez a játék nem kompatibilis a Bluetooth fejhallgatómmal... A hang annyira remeg, hogy használhatatlan, és teljesen le kell némítanom a játékot. Soha nem volt ilyen hangprobléma más játékkal vagy alkalmazással.
Szerintem ez elég unalmas, örülök, hogy soha nem fizettem ki ezért a teljes árat!
A vezérlők baromság, miért mozog az ujjammal, és miért nem ragad a helyén
Nincsenek vezérlők. Egyáltalán nincs mód a karakter mozgatására.
Legend of the Skyfish Eventyr ogmq
Ha szereted a The Legend of Zelda játékokat, ezt is imádni fogod.
Jóváhagyottnak hívják ezt a játéktanárt? Nem nekem van gyerekem, és valahányszor a gyermekem játszik ezzel a játékkal, azt hallom, hogy gyerünk, kérlek halj meg. Arra gondolok, hogy ez nem gyerekeknek való, túlságosan idegesíti őket. És egyszerűen úgy érzem, hogy ez rossz a gyerekeknek. Szülőként túl sok kiabálás. Megpróbáltam játszani, és látom, miért ordibál tovább a gyerekem. A tanárok, akik ezt jóváhagyták, hülyék, mert a gyerekek ordítanak és sikoltoznak, halj meg kicsi... Hal. Dühös hangon.
Rendben van
Szerkesztette: Az utolsó frissítés után a játék minden probléma nélkül fut. Ez egy nagyszerű játék!
Nem rossz ötlet, de a horgászbot feletti irányítás RÉSZES. Eltávolítva.
A kontroller és a játék meglehetősen gördülékeny, csak türelem és egy kis kézügyesség kell ahhoz, hogy időzítsd a mozdulataidat, hogy átjuss az ajtón, miközben a nyilak lőnek át rajta. Talán sokat várok tőle, de a negyedik szakasz után ismétlődik. lol. Ennek a játéknak a története némileg kontraproduktív, mert úgy gondolom, hogy az égi hal valójában a jó szimbóluma, mivel azt mondja nekünk, hogy ne halászjunk túl. A faszobor elpusztítása az előírások eltörlését jelképezi? Lehet, hogy túlgondolom a dolgokat lol. Szakítanom kellene az időmet, és napi egy színpadot játszanom, hogy frissen tartsam a kihívást. Cheerios
Eddig 4 szintet csináltam, és elég jól néz ki és játszható játék.
Nem működik pixel 2/Android p-n, feltételezve, hogy vezérlő van csatlakoztatva. Nincs lehetőség a változtatásra.
Miután végigjátszottam az első tíz pályát, őszintén mondhatom, hogy ez a játék rendkívül jól mutatja magát, és minden pályát öröm felfedezni és megoldani. Azonban, amint azt sokan mondták, a kezelőszervek nehézkesek, és nehéz könnyedén kiválasztani, amit szeretne. A szintek elrendezésével egy kis célzott megbocsátás a horoggal nagyon örvendetes lenne, valamint egy indikátor arra vonatkozóan, hogy az ellenség hol landol, ha megakasztották. Nem csak ez, hanem a statikus analóg pad (ellentétben azzal, amelyik a hüvelykujj helyére helyeződik) az én személyemben jobban tetszik. Többször is sérültem, mert a Red Hook nem úgy mozgott, ahogyan azt vártam tőle. Ha már a mozgásról beszélünk, a Red Hook-ot nem kell engedni, hogy olyan szabadon csúszhasson szobrok tolásakor; a tolási irányra merőleges átmeneti holtzóna javítana ezen. Bár panaszkodom a kezelőszervekkel kapcsolatban, ne hagyd, hogy visszatartsanak attól, hogy megvásárold ezt a játékot. Ingyen kaptam, és bárcsak fizettem volna pénzt.A fejlesztő gyorsan reagált a pixel 2 XL-el kapcsolatos probléma megoldására. Igazán élvezetes játék, és megragadt... szójáték. A kezelőszervek jók, de lehetnének jobbak is, különösen a karakterek fizikáját tekintve. Ilyen például, hogy a karakter ahelyett, hogy megállna, tovább mozogjon a széle mellett – ez elég frusztráló, ha olyan szűk területen próbál navigálni, ahol kulcsfontosságú az időzítés.
Legend of the Skyfish સાહસિક iff
A játéknak jó a látványvilága, de ez van. Ez a játék 10 éveseknek szól. Monoton, unalmas és sok szempontból gyenge. 2 csillag néhány perces dolgokért.
Valójában nagyon jó. A kezelőszervek nem rosszak – persze kell egy kis megszokás. Szép grafika és játék, mint a zelda, ahol a kard és a horoglövés egyesül.
Remek játék, sok hibája van, de a végére is eljuthatsz, de örülök, hogy ingyen szereztem be ezt a játékot, mert bár ez egy jó játék, szeretem az ingyenes játékokat
Legend of the Skyfish ماجراجویی zek
Legend of the Skyfish સાહસિક iff
Super Tank Rumble Опуштене dxr
Hangproblémák a Galaxy S4-en. Megpróbálom újra, ha megoldódnak!
كل شيء جميل غير الابداع فقد اختفى في تصميم المراحل و صنع عالم مميز وعوضا ان يكون عالم ساحر اصبح مجرد متاهات وعقبات تتجاوزها للوصول لهدفك قتال الزعماء رائع مما يجعل المرء يشعر بالاسى كيف ان مطور اللعبة اخفق بتقديم لعبة عميقة وعوضا عنها قدم لعبة سطحية تجعلنا نتسائل عن سبب هذا الكسل ولماذا لاتوجد شخصيات نلتقي بها ونتا؟د؇ولماذا لاتوجد شخصيات نلتقي بها ونتا؟دث لعبة تحتاج ان تبعث فيها الحياة من جديد
Jó puzzle mechanika. Kihívó ellenségek és harc. Szép leegyszerűsített művészeti stílus, amely a játékmenetet dicséri. Több eszközzel vagy képességgel tökéletesíthető.
Cthulhu megerősítette.
Összességében a játék szórakoztató, de ne várjon kihívást jelentő rejtvényeket. Legtöbbször nyugodt voltam ezzel a játékkal. Azonban két hibával találkoztam. Nos, így fogom őket hívni. Az első hiba az állapotkijelzéssel kapcsolatos - ha a játékos sérülést szenvedett, és a jelenet lejátszásakor eltűnik. Amikor a jelenet véget ér, az életerő más információkkal jelenik meg, mint korábban – jelezve, hogy a játékos teljes egészséggel rendelkezik. Például, ha a játékosnak csak egy szíve van, és utána a cutscens-t játsszák le, utána, mint én előtte, teljes egészséget mutat, de valójában a játékosnak csak egy szíve van. Egy másik hiba a száraz tengerfenék 13. szintje – A szint egy szakaszának teljesítése és az első ellenőrzőpont elérése után előfordul, hogy az első ellenőrzőpont elérése után meghalsz, majd újra kell csinálnod az összes szintet. Ez azért van, mert vissza kell lépned az előző szegmenshez, de amikor meghaltál és elérte az első csekkpontot az előző szegmensekhez, az ott végzett játékos minden visszaáll, ha kinyitod az ajtókat, akkor most bezáródnak, és nem tudod átlépni azt a szintet. Hacsak nem csinálod újra az összes szintet, és nem halsz meg az első ellenőrzőpont elérése után.
Nagyon jó játék
A játék kiváló, az animációk nagyszerűek, a hangzás nagyszerű. Mindegyiket cserbenhagyták az elképzelhető legrosszabb mozgásvezérlési lehetőségek. A játék 5/5, a frusztráló mozgásvezérlési lehetőségek 1/5. Statikus dpad hozzáadása VAGY Megakadályozza, hogy a dpad terület leessen a képernyőről, és ez 5 csillag lenne!
Elképesztő
Elképesztő
Jó játék, bár látja az élet/szív kijelző hibáját, és úgy gondolja, hogy valami probléma lehet a kezelőszervekkel, ahol a rúd kinyúlik anélkül, hogy kérnék
Ritkán értékelek alkalmazásokat. Mások is mondták, én mondom: jank a vezérlés. Itt van egy igazán szilárd játékmenet, amely a Link's Awakening túlvilági rejtvényeire emlékeztet, néhány ügyes aha-val! pillanatok. Aztán az egész egy frusztráló lomhává válik a pépes-puding-vezérlőkkel. Adjon hozzá érzékenységi beállításokat a horgászzsinórhoz, és tegye azt néhány fokon belül az elsőbbségi objektumokhoz, és dolgozzon ki olyan d-pad skálázást, amely miatt nem húzom le az ujjam a képernyőről, amikor kanyarokat veszek.
Szép kis kalandjáték rejtvényekkel. A kezelőszervek kissé laza trükkösek lehetnek, de még nem éreztem úgy, hogy halálos becsapott volna. Alapvetően van egy markoló horgod a helyek megszerzéséhez és a dolgok húzásához (beleértve az ellenséget is), majd van egy kardod, amellyel eltalálhatod őket. Zelda-Lite majdnem. Csak azoknak ajánljuk, akik már játszottak.
Az alkalmazás szó szerint egy fekete képernyőre nyílik meg, és nem megy el mellette.
MEGJAVÍTJA A KEZELŐSZERVEKET, csak adjon hozzá egy normál v padot
Egy igazán szórakoztató játék. Az érintőgombok határozottan egy kicsit érzékenyek, de semmi sem akadályozna a játékban. Olyan akciójáték, mint olykor rejtvényfejtő, ezért legyen tudatában ennek. Egy dolgot remélem, hogy a fejlesztő figyelembe vesz és lehetőség szerint változtat, az a kis, de intenzíven villogó lövedékek, amelyeket a játékban használnak, mivel ezek sajnos játszhatatlanná tehetik az olyan epilepsziás emberek számára, mint a párom.
A várakozásaim teljesen elszálltak. Igazán szórakoztató játék
Imádom a grafikát, a karakter-frissítéseket, a zenét és a vezérlőket, de a szintek túlságosan ismétlődnek. A szintek nagyjából ugyanazok, öld meg az ellenséget, ismételd meg a kapcsolókat. nincs rejtvény vagy bármi, ami érdekessé teszi a szinteket.
Fiúk javítsák meg a vezérlőket, a játék jól néz ki, csak egy kéz kell
Nem tud játszani az irányítás hiánya miatt? Olyan szép, de semmit sem ér, ha még játszani sem tudsz. Soha nem volt kedvem kontrollert vásárolni, hogy Androidos játékokat játszhassak, és biztosan nem most kezdenék el csak ezzel játszani.