Post by linsincperbite on Mar 8, 2022 20:13:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачну издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
није било много посла
Концепт је добар, а такође и графика, али морате мало да смањите рекламе јер то утиче на глаткоћу игре
Ово је фантастично
добро га волим
Ок
Ова игрица је одлична
Merge Battle Car: Idle Clicker કેઝ્યુઅલ vros
Merge Battle Car: Idle Clicker ミニゲーム hnr
нибба
За многе огласе. Само пар мање би било лепо
то је добра игра за мене
Пристојна игра али и Цопиинг Мерге Планес али мало боља Енгои 3 звездице!!
Ова апликација је веома забавна. Добићете сјајан аутомобил и не морате да бринете о томе да ли ћете добити аутомобил који вам је потребан да бисте направили следећи аутомобил. Такође, рећи ће вам колико је аутомобил направио. Такође брзо добијате новац у овој игри. Ова игра је забавна и лака за играње. Зато се забавите када се играте. Волео бих да можемо да се такмичимо са другим људима у овој игри. Што брже ауто иде више новца добијате. Зато надоградите свој аутомобил да бисте добили више новца. Такође можете направити изазов. Такође се подижете на ниво. Можете добити бесплатну ствар у игри.
King Of Defense: Merge TD Strategy inix
кад имас турбо најачиши
Најјебенија игра на свету, све лажна рецензија
веома је забавно и као да ово није мамац за кликове и никада нема кашњења, али понекад можете да смањите то на рекламама, јер као и сваки пут када добијете нови ауто или нову надоградњу, тако да се питам да ли још неко игра ово би свакако требало да задрже је најсмешнија игра коју сам икада играо и желим том креатору пуно среће и имам
мрзим то је буквално смеће, чак ни не ради
Веома добра и забавна у исто време и врло мало додаје сјајну игру!😊
Најбоља игра коју сам икада играо
добро је откључати нове аутомобиле и заједно тркати аутомобиле да видимо ко је брз
Merge Battle Car: Idle Clicker ミニゲーム hnr
Ова игра је тако кул
Све што радите је спајање аутомобила.
добра је игрица
Прилично добро, али тако проклето споро да бисте могли заспати
Тако је лоше да сте прилично глупи јер вам говори да поново покренете телефон без да знате и поново га покреће, свиђа ми се
Зззззупер
дуготрајна не најбоља игра
требало би да од овога направиш трку и направиш ауто, а онда да се тркаш и молим те направи соник, молим те!!!!!!
Запањујући је!!!! пробај, имам укус апокалиптичних аутомобила и покварених ствари!
Добро је, али огласи су веома иритантни.
Врло добра игра
Заиста уживам у овој игри јер већина игара има много огласа, а ова игра нема много реклама
добро, али графика није најбоља
добра игра, али пуно додатака, потребно је више детаља у дизајну
уопште нисам отишао на насловни екран, само је учинио да мој уређај изгледа покварено не играј
Омг 200 Милон
Добра игра, али игра није имала трке са другим аутомобилима, тако да сам узнемирен због ове игре.
није забавно играти
у реду је и забавно
ја сам дала три звезде јер је ова игрица досадна али није лоса само мислим да бих требало да се још нешто дода у игрицу
Одлична игра за смиривање. Право забавно сакупљати аутомобиле и бацати их у смеће када вам не требају
Одлична игра са прелепом графиком. Допало ми се.